Bedhemeltjes voor wieg en ledikant

Een bedhemel of klamboe voor de babykamer. Het is een stijlvolle toevoeging aan het interieur van je babykamer of kinderkamer, en het zorgt bovendien voor een knus en geborgen gevoel. Een bedhemeltje is leuk voor boven de wieg van je pasgeboren baby, maar ook voor de kamer van een al iets groter kind. Hoe knus is het om een hoekje te creƫren met kussentjes en een hemeltje om lekker te spelen en boekjes te lezen!

Baby hemeltjes zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten, kleuren en materialen. Functionele klamboes, om insecten weg te houden van je kleintje. Katoen, voor een knus en geborgen gevoel. Er zal er altijd een te vinden zijn die past in de styling van jouw baby- of kinderkamer.

Hemeltje babybed LIEWOOD en Cam Cam Copenhagen

Hier laten we de babyhemeltjes van LIEWOOD en Cam Cam Copenhagen zien. Beiden zijn Deense merken, erg populair in de Scandinavische interieur trend van dit moment. Deens, of Scandinavisch design kenmerkt zich door de prachtige rustige tinten. Poeder tinten, natuurlijke tinten, en zachte eerlijke, en duurzame materialen.

De bedhemeltjes van LIEWOOD worden gemaakt van organisch katoen, en zijn ruim in stof gemaakt, voor een extra luxe effect. Leuk detail zijn de meegeleverde pompons, die je aan de klamboe kan bevestigen. Verkrijgbaar in mooie luxe trendtinten, zoals dusty rose en mustard. Schitterend afgewerkt, en door de stevige ring zeer gemakkelijk te bevestigen.

Ook de hemeltjes van Cam Cam Copenhagen zijn een eyecather in de slaapkamer van jouw kindje. Neem bijvoorbeeld het beige hemeltje, bedrukt met heel fijne gouden stipjes. Echt een prachtig gezicht boven het wiegje of ledikant!

Leeshoek met hemeltje

Maak met een hemeltje een fijn hoekje waar ze zich even kunnen terugtrekken. Heb je een lege hoek over? Maak er dan een knus plekje van, met een hemeltje en flink wat kussens! Kinderen hebben ook behoefte om zich even te onttrekken aan de drukte van de dag, en zullen het dan ook heerlijk vinden in het knusse hoekje, even lekker lezen of een dutje doen. Leuk om er nog wat kleine lampjes bij te hangen!

Comments are closed.