De beste geklede schoenen voor mannen

Ambachtelijk vakwerk gaat nooit verloren, en een goed voorbeeld daarvan is het werk van Floris van Bommel. De schoenen en accessoires van Floris van Bommel staan bekend voor hun bijzondere ontwerpen en vakmanschap. De grote hoeveelheid aan verschillende modellen en stijlen zorgt ervoor dat je de schoenen bij een chique pak kunt dragen, of heel casual met een jeans en trui.

Floris van Bommel

Het Brabants merk is een is al jaren de nummer één merk voor geklede schoenen in Nederland. Bij Floris van Bommel vind je ook het beste wat Nederlandse schoenmakers te bieden hebben. Dit familie bedrijf is met de huidige 9de generatie nog steeds aan het innoveren. Ze staan het beste bekend voor hun geklede herenschoenen, maar Floris van Bommel maakt ook damesschoenen en bijzondere accessoires en sneakers voor zowel dames als heren.

De prijzen van de schoenen beginnen rond de €200,-. Daarom is het altijd mooi als je de schoenen met korting kunt krijgen. Op shopping platform SuperSales kun je alle Floris van Bommel aanbiedingen bekijken van meer dan 200 webshops.

Floris van Bommel stijlen

De schoenen van Floris van Bommel kun je verdelen in verschillende stijlen. Je hebt schoenen voor iedere gelegenheid. Naast de geklede schoenen zijn er ook casual schoenen.
Een mooie toevoeging voor een casual outfit. Perfect voor een jeans en trui combinatie.

Ook heeft Floris van Bommel een aantal sportschoenen oftewel sneakers. Bij de sportschoenen wordt er wel gebruik gemaakt van premium materialen, wat zie niet heel geschikt maakt voor het sporten. De sneaker modellen zijn met suède en kalfsleer gemaakt.

En voor de hele speciale gelegenheden heb je ook de premium schoenen bij Floris van Bommel. Deze schoenen komen in een variatie van bijzondere prints en kleuren. De premium grijze veterschoen is gemaakt van kalfsleer met een krokodillen reliëf. De kleur is blauw met een bliksem patroon. Dit zijn dus schoenen die de meeste van ons niet iedere dag zullen dragen. Dat maakt ze ook zo bijzonder.

Als je nou naar enkellaarsjes op zoek bent, of geklede schoenen bij je nieuwe pak. Met de bijzondere schoenen van Floris van Bommel kun je niet mis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *