Dit vind je allemaal in een gellak set

Mooie gelakte nagels door jezelf helemaal mooi opgemaakt, dat moet een goed gevoel geven. Daarbij is het ook nog eens een stuk voordeliger dan je gellak nagels laten zetten. Als je zelf een beetje handig bent, ervaring met gellak nagels hebt of je tijd hebt om je erin te verdiepen door diverse tutorials online te kijken is het goed om eens op zoek te gaan naar een gellak set. Met de juiste set kan eigenlijk iedereen de mooiste creaties maken. Wat zit er nu allemaal in zo’n gellak set en waar gebruik je alles voor.

Hardingslamp

Vanzelfsprekend zal niet bij iedere fabrikant of verkoper de gellak sets hetzelfde zijn, toch zijn er diverse essentiële onderdelen die een goede set zou moeten hebben. Hiervan is een hardingslamp er zeker eentje. Een LED lamp die je gebruikt om je gellak te laten drogen, welke ook door bijna iedere nagelstudio wordt gebruikt is een belangrijk onderdeel. Je wilt niet te lang wachten op het drogen en kunt dit goed stimuleren met een hardingslamp. Deze kun je op vakantie bijvoorbeeld ook goed gebruiken. Wil je gaan stappen en daarvoor nog even netjes je gellak opzetten dan is een hardingslamp cruciaal om te hebben.

Coatings, primer & top coat

Een volledige gellak set heeft meerdere onderdelen die ervoor zorgen dat je gellak passend is én er dus een extra beschermende laag aanwezig is. Een topcoat en primer zijn hier voorbeelden van en belangrijk om te gebruiken. Je gellak gaat een stuk langer mee en dat scheelt je uiteindelijk weer in de kosten. Belangrijk dus om deze laag ook aan te brengen voor de beste bescherming en een langere levensduur.

Diverse gellaks

Naast de verschillende coatings en beschermende lagen zullen er uiteindelijk ook nog een diverse set aan gellaks nodig zijn. In veel gevallen kun je zelf kiezen welke gellak je op wilt hebben en kun je deze mooi passend bij de tijd van het jaar of bij je outfit doen. Vanzelfsprekend is het aanbrengen van gellak nagels een andere klus dan enkel het lakken van je nagels, dus goed om ook over de kwaliteit een blik te werpen. Doordat je verschillende opties kunt kiezen qua pakketten kun je ook eens afwisselen in verschillende type gellaks.

Je gel nagellak verwijderen is soms ook nodig, ook daarvoor zijn diverse materialen benodigd die dit op een goede manier kunnen doen voor je.

Comments are closed.