Fashion Trend: Zelf sieraden maken.

Het zal je niet ontgaan zijn, het zelf maken van sieraden wordt steeds populairder. Meer en meer mensen (voornamelijk vrouwen) komen achter de voordelen van sieraden maken. Het zelf creƫren van armbanden, hangers, oorbellen, kettingen, broches en ga zo maar door is een erg creatieve bezigheid. Je kunt je creativiteit erin kwijt, het ontspant en maken sommige er zelfs hun werk van.

 

Je eigen stijl.

 

Een van de grootste voordelen van het maken van juwelen en andere sieraden is dat je je eigen stijl kunt volgen. Iedereen heeft een eigen stijl, zelfs wanneer je hier niet bewust voor kiest of zelfs wanneer je helemaal geen stijl wilt hebben. Dan nog heb je een stijl. Bij deze stijl hoort alles wat je doet, want dat maakt jou, jou! Iedereen is uniek en op het moment dat jij zelf sieraden gaat fabriceren dan maakt dat dat het meteen unieke sieraden zijn, die niemand anders heeft en die je nergens kunt kopen. Totdat jij ze ergens te koop aanbiedt natuurlijk.

Maak er een business van.

 

Hoewel steeds meer mensen zelf sieraden maken. Net zoals dat met bijvoorbeeld het maken van marsepeinen taarten gebeurt. Is er nog altijd een grote groep mensen die dit zelf niet kan, wilt of de tijd er voor over heeft. Desondanks vinden ze het wel leuk en kopen ze maar al te graag sieraden. Hier ligt een mooie business kans. Want de sieraden die in de winkel liggen en dan met name de betaalbare. Daar zijn er duizenden van gemaak en is het niet meer uniek. Daarnaast kun je op bestelling werken en speciale items maken die bijvoorbeeld bij de nieuwe trendy jurken van 2018 passen.

Uniek en niet duur.

 

Het voordeel van jouw zelfgemaakt sieraden is dat ze uniek zijn. En je ze goedkoop aan kunt bieden waardoor het interessant is voor veel mensen om deze te kopen. Iedereen kan hiermee beginnen en heb je alleen een kleine investering nodig om je eerste materialen te kopen. Maak een Facebook pagina aan. Promoot deze onder je vrienden en zet je zelf gemaakt creaties erop. Wedden dat je binnen no-time gaat verkopen? Met je eerste inkomsten koop je weer nieuwe materialen om nieuwe creaties te bedenken en meer sieraden te maken.

 

Zo zie je maar hoeveel voordelen het maken van je eigen sieraden heeft. Zo kunnen we nog wel even doorgaan met het opnoemen van voordelen. Wil je ook weten hoe je zelf sieraden kunt maken? Lees dan eens dit blog over hoe je dit zelf kunt doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *