Herenkleding trends voor de zomer – Sunnydreamfashion

De lente zit er aan te komen, de zomer is dus al weer onderweg. De laatste sneeuw is nog maar net gevallen, maar de eerste zomertrends voor 2018 zijn al lang weer bekend. De wintercollectie zal snel plaats maken voor de nieuwe zomerse kleding, dus nu is hét moment om na te denken over je garderobe. Welke items kun jij dit jaar nog aan en welke zullen plaats maken voor de nieuwe heren trends 2018. In deze blog kun jij in het kort lezen over dé kledingstukken die je in de kast moet hebben hangen, zodat jij deze zomer voorop loopt met de nieuwste trends.

2018 trends

In 2017 werden er verschillende kleuren door elkaar gedragen, in 2018 worden juist de natuurlijke kleuren gebruikt. Deze zomer staan geel, groen, blauw en beige centraal. Een andere trend voor de zomer van 2018, is het dragen van overhemden. Overhemden hebben altijd een natuurlijk, sportief karakter. In de zomer van 2018 kun jij niet mis gaan met een sportief overhemd of een polo. De overhemden en polo’s met korte mouwen zullen dit jaar als basis dienen voor dé trendy zomerse 2018 heren look.

De altijd trendy polo

De polo is een tijdloos kledingstuk dat al jaren gedragen wordt, de heren polo blijft jaar op jaar trendy. Met de nieuwste polo’s kun jij dit jaar weer voorop lopen. Er zijn veel verschillende merken met verschillende modellen te vinden. De polo is een kledingstuk dat in verschillende thema’s gedragen kan worden, het is een multifunctioneel kledingstuk. De polo kan gevonden worden in de vrijetijdscollectie en de sportcollectie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *