Het gemak van mooie instappers

Je kunt niet zonder een paar instappers onder je bed. Van die schoenen die je zo aanschiet om de post te gaan halen of wanneer de bel gaat en je wordt uitgenodigd voor een snelle hap of een lux diner. Want ritsjes en gespjes zijn reuze leuk om naar te kijken, maar wanneer je haast hebt ook zeer onpraktisch. Of wanneer je niet zo gemakkelijk meer bij je schoenen komt doordat je wat ouder en stijver bent. Hoe dan ook, of je jong of oud bent, instappers zijn gewoon heel erg handig.

Hoe voorkom je slippende instappers
Een nadeel van dat makkelijke instappen is vaak, dat ze ook makkelijk uitgaan. Denk aan instappers als crocs of slippers. Je verliest ze gegarandeerd 10x per dag. Naar mate de dag vordert rijg je het idee over je eigen voeten te struikelen. En dat is vermoeiend en ook niet goed voor je voeten. Schoenen moeten ten alle tijden je voet ondersteunen en prettig zitten. De instappers van Gabor zitten als gegoten en staan en hebben de allure van een paar Italiaanse designschoenen.

Opvallende mocassin voor dagelijks gebruik
Instappers van Gabor lijken in niets op de gewone instappers omdat ze zo mooi afgewerkt zijn. Kijk maar eens naar de gouden mocassins met dat grappige randje franje en dat mooie gladde leer. Daar wil je toch zo mee weg lopen? Uiteraard van kwaliteitsleer en voorzien van een soepel verende èn dempende zool. Dat is belangrijk omdat je de meeste tijd op verharde oppervlaktes loopt en daardoor je knieën en heupen een hoop klappen krijgen.

Instappers voor probleemvoeten en rugklachten
Als je problemen hebt met je voeten dan zijn goede schoenen helemaal belangrijk. Ze moeten niet alleen prettig dragen, ze moeten ook precies passen bij de breedte van je voet. Wie veel staat heeft goed zittende instappers nodig die toch goed aansluiten. Mensen met probleem voeten kiezen voor de bredere varianten en voor instappers met losse zool. Hierdoor kun je de inlegzolen vervangen door je eigen steunzolen. Doordat instappers geen hak hebben zijn ze bijzonder geschikt voor mensen met doorgezakte voeten en andere problemen.

 

Comments are closed.