Houd uw personeel warm met een eigen bedrukte fleece jas!

fleece

Het is weer winter en de verwarming draait hoogstwaarschijnlijk op volle toeren in uw kantoor. Dit zorgt helaas wel voor een hoge energierekening. Hier is echter een oplossing voor: de fleece jas. Deze is heerlijk warm en een goed alternatief voor een verwarming voor als u en/of het personeel het koud heeft. Er zijn een aantal mogelijkheden met betrekking tot het kopen en het eventueel laten bedrukken van een fleece jas. Bent u benieuwd? Lees dan eens verder.

Bedrijfskleding

De fleece jas kunt u zien als onderdeel van bedrijfskleding. Het houdt niet alleen uw personeel warm, het zorgt ook voor uniformiteit binnen uw bedrijf. U kunt een fleece bedrukken met bijvoorbeeld het logo of met iets anders dat binnen de huisstijl van uw bedrijf past. Ook zijn er veel mogelijkheden wat betreft de soort fleece. Zo kunt u afhankelijk van het soort bedrijf een passende fleece uitkiezen. Neem bijvoorbeeld een fleece jas zonder zakken. Deze is erg handig wanneer u liever niet heeft dat werknemers met de handen in de zakken gaan zitten. Dat staat bovendien ook minder professioneel. Een fleece mét zakken kan echter wel erg handig zijn. U kunt er bijvoorbeeld een telefoon (indien u die nodig heeft), sleutels en pasjes in kwijt. Zo heeft u alle (belangrijke) zaken snel bij de hand.

In het kerstpakket

Een tweede optie is om een fleece als cadeau te doen in een kerstpakket. Zo kunt u deze bedrukken met het bedrijfslogo of juist met iets wat binnen het kerstthema past. Uw medewerkers zullen een bijzonder en gepersonaliseerd cadeau ontvangen en altijd een aandenken aan u of uw bedrijf behouden.

Als relatiegeschenk

Een fleece jas is ook zeer geschikt als relatiegeschenk. Als bedrijf bent u vaak op zoek naar manieren om uw naamsbekendheid te vergroten. Een fleece jas als relatiegeschenk laat zien dat u als bedrijf denkt aan de medemens. Door een fleece te schenken creëert u ook een positief imago voor uw bedrijf. U zou er uw logo op kunnen bedrukken of misschien wel een leuke quote.

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden voor het bedrukken van een fleece jas? Dan kunt u eens een kijkje nemen op de website van snel kleding bedrukken. Het bedrijf heeft al meer dan 45 jaar ervaring in de relatiegeschenken branche. Ook kunt u er terecht voor andere bedrukte kleding. De ervaren en professionele medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Bent u er nog niet helemaal uit? Dan kunt u kosteloos een digitale drukproef aanvragen!

Comments are closed.