Lange T-shirts als bovenkleding

Het is nog steeds een fashion trend om lange T-shirts als bovenkleding te dragen. Dit kan op een gemakkelijk zittende jeans of op een mooie sweatpants. Sweatpants betekent letterlijk trainingsbroek, aldus de website; watbetekentditwoord. De sweatpants is dus eigenlijk gewoon een mooie joggingbroek en dat zit natuurlijk erg comfortabel. Kies wel voor een wat strakker model en draag er dan een mooi shirt op. Kijk bij de aanschaf wel even naar het materiaal waar de sweatpants van gemaakt is. Mocht dit 100% katoen zijn, koop hem dan een maatje kleiner want 100% katoen kan nog wel eens erg uitlopen. Het mooiste zou zijn als er 15% polyester in zit, want polyester is vormvast. Let ook even op de kleur, neem een ingetogen kleur zonder gekke printjes.

Het aanschaffen van een T-shirt

Kies bij het kopen van een lang T-shirt altijd voor een shirt met een goede pasvorm. Het is niet voor niets dat James Dean en Marlon Brando nog steeds als stijliconen worden genoemd, als het gaat om het dragen van een mooi T-shirt. Zij droegen meestal een wit shirt in hun broek gestopt, vaak gecombineerd met een stoer jack. Een goed passend shirt accentueert de schouder- en borstpartij en het is gebleken dat vrouwen dat aantrekkelijk vinden.

Hoe te dragen

Je kunt lange T-shirts dus op een sweatpants dragen, maar ook over een gewone smalle broek, gecombineerd met een lange overjas of colbertje. Daarnaast zien we ook steeds meer de laagjes trend. Deze trend is heel mooi te combineren met een lang T-shirt. Combineer bijvoorbeeld een lang T-shirt met daaroverheen een wat kortere trui, helemaal hip. Ben je wat gezetter, laat dan het extra lange T-shirt even naast je liggen, maar de laagjes trend is wel weer heel goed toepasbaar, omdat je hierdoor het ‘oppervlakte’ een beetje breekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *