Modetrend voor heren: Knitwear

“Modetrend voor heren: knitwear!”

Wie had ooit kunnen denken, dat het dragen van wollen kleding populair zou worden in Nederland of elders in de wereld? Laat staan, dat dergelijke kleding populair zou worden onder jongeren. Toch is er momenteel een trend in de modewereld gaande, waarbij steeds jongeren wollen kleding dragen. Deze zogenaamde knitwear werd eind vorig jaar in Nederland geïntroduceerd en blijft ook dit jaar aan populariteit winnen is de verwachting. Op dit moment is knitwear voornamelijk populair onder mannen, maar het ligt in de lijn der verwachting dat ook steeds meer vrouwen zich zullen wagen aan de populaire kleding.

Lekker warm en fraai vormgegeven

Een van de voordelen en redenen tot aankoop van knitwear, is dat de kleding u zeker in de koude herfst- en winterdagen lekker warm houdt. Door het wol blijft u ook tijdens een hevige storm of sneeuwbui warm! Daarbij is knitwear op een zeer fraaie manier geproduceerd uit het wol, waarbij verschillende kleuren en modellen worden aangeboden.

Knitwear houdt in dat u een wollen trui draagt, waarop met bepaalde patronen een tweede laag dikke wol is aangebracht. Juist die tweede laag wol zorgt voor het speciale effect aan deze knitwear. Zo kunt u bijvoorbeeld een strook extra wol over uw schouder hebben lopen, kan er midden op een trui een patroon met een tweede laag wol worden aangebracht, enzovoorts. De knitwear komt veelal voor in de vorm van een trui of vest voor mannen, doordat de stof zo dik is. Momenteel is knitwear verkrijgbaar in tal van fysieke en online kledingwinkels.

Comments are closed.