ONTDEK DE ZOMERSE ICE-WATCH HORLOGES VAN HORLOGELOODS!

De kleurrijke Ice-Watch horloges zijn momenteel weer super populair, en dat komt natuurlijk ook omdat de zomer eraan komt! De collectie van dit merk wordt gekenmerkt door een diversiteit in kleuren en modellen, zodat elke denkbare kleur van het horlogebandje of wijzerplaat te verkrijgen is. Bekijk direct de uitgebreide Ice-Watch horloge collectie, en bepaal of u voor trendy of stoer gaat deze zomer.

ICE-WATCH HORLOGES VOOR DAMES EN HEREN

Het populaire merk Ice-Watch staat bekend om haar uitgebreide collectie Ice-Watch horloges voor dames. De hierboven genoemde series, maar ook bijvoorbeeld de Ice Glam en Ice Ola horloges zijn ideaal voor de modebewuste vrouw. Wat echter minder bekend is, is dat er ook Ice-Watch horloges voor mannen beschikbaar zijn! De Ice P. Leclercq collectie heeft een flink aantal horloges in stoere kleuren met een chronograaf op de wijzerplaat. Ook de Ice Sixty Nine horloges zijn vanwege de stoere kleuren erg geliefd bij mannen. Daarnaast heeft Ice-Watch natuurlijk ook een grote kinderhorloge collectie, waar uiteraard de vrolijke leuke kleurtjes weer kenmerkend zijn. Zo leren de allerkleinsten op een leuke manier klokkijken.

NIEUW; ICE-SUNSET HORLOGES

Zoals gebruikelijk heeft Ice-Watch zo richting een nieuw seizoen weer diverse nieuwe collecties op de markt gebracht. Een daarvan is de Ice Sunset horloge collectie, en als u naar het ontwerp van deze horloges kijkt, komt het u vast bekend voor. Dat is niet zo gek, want ook bijvoorbeeld de Ice Duo en Ice Glam reeks zijn ontworpen met een horlogeband die als het ware onder de kast doorloopt, waardoor het horloge één geheel is. Wat er dan wel anders is ziet u direct als u deze Ice Sunset horloges bekijkt. Al deze horloges zijn voorzien van een echt wijzerplaat geïnspireerd door de zomer, dat wil zeggen, elk horloge heeft een unieke wijzerplaat met een vrolijk kleurtje, waar met een beetje fantasie een zonsondergang in te ontdekken is.

EEN ICE-WATCH KOOPT U OP HORLOGELOODS

Bij Horlogeloods.nl maken we het u graag gemakkelijk. Zo hebben wij een inpakservice, waarbij uw bestelling gratis wordt ingepakt. Het enige wat u hoeft te doen is tijdens het bestelproces aanvinken dat het horloge een cadeau betreft. Ook wordt het horloge geheel gratis verzonden, en kunt u het horloge indien gewenst naar bijvoorbeeld een PostNL afhaalpunt of uw werk laten versturen. Wist u trouwens dat Horlogeloods.nl ook horlogebanden en horlogekisten verkoopt? Zo kunt u uw horloge netjes opbergen. Wilt u een horloge liever eerst in het echt bekijken, dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Kampen.

Comments are closed.