Thomas Maine overhemden

Overhemden zijn voor veel mannen min of meer onmisbaar. En daarbij gaat het echt niet alleen om feestelijke gelegenheden zoals een bruiloft of een kerst. Het overhemd is de laatste decennia namelijk uitgegroeid tot een kledingstuk dat altijd en overal gedragen kan worden. Of je nu het overhemd draagt als onderdeel van je pak of bij een outfit, het is eigenlijk voor vrijwel elke gelegenheid geschikt. Een overhemd geeft je een bepaalde uitstraling, waarbij je natuurlijk ook nog eens kunt kiezen uit heel veel verschillende overhemden. Zo zijn er echt typische zomerse casual overhemden, maar ook je kunt ook gaan voor een stijlvol overhemd. In dat geval is Thomas Maine een goede optie!

Al ruim tien jaar een stijlvol merk!

De overhemden van Thomas Maine bestaan al sinds 2007 en hebben sindsdien een goede reputatie opgebouwd. Het merk opgericht door Mazzarelli Maine en vernoemd naar zijn opa die Thomas heette. Een belangrijk kenmerk voor dit merk is dat de overhemden niet alleen erg duurzaam zijn, maar dat het een mix is tussen klassieke en moderne kleding waarbij de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend is. Daarbij wordt behoorlijk gevarieerd in de uitvoering. Een typisch Italiaans kledingmerk waarbij de uitstraling ontzettend belangrijk is, zonder dat dit direct betekent dat de prijs flink omhoog gaat.

Stoffen van de Monti weverij

Kwaliteit is belangrijk voor Thomas Maine. Daarom wordt er bij het vervaardigen van de overhemden gebruik gemaakt van stoffen van de bekende Monti weverij uit Italiƫ. Dat heeft onder andere tot gevolg dat alle overhemden gemaakt worden van dubbel getwijnd katoen, wat de kwaliteit uiteraard ten goede komt. De producten van deze overhemden verloopt overigens sowieso erg zorgvuldig. Zo wordt er gebruik gemaakt van minstens 23 verschillende componenten die op maat worden gesneden en vervolgens gedetailleerd worden samengevoegd om uiteindelijk een stijlvol overhemd te produceren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *