Trends voor vrouwen

Vrouwen vinden het vaak leuk om de trends een beetje te volgen. Of het nou gaat om woontrends, make-uptrends of modetrends, het is allemaal leuk. Vaak zie je ook dat als een kleur trendy is, dat deze kleur dan ook terugkomt in zowel mode, make-up als interieur. Deze herfst en winter zien we dat met de kleur marsala. Dit is een hele mooie, dieprode kleur met een ietwat koperbruine ondertoon. Deze kleur zien we terug in het interieur, in kleding, maar ook in make-up. Deze kleur is bijvoorbeeld prachtig als lipstick, ook voor de feestdagen.

Gebreide kleding

Kleding die we veel terugzien deze herfst en winter, is gebreide kleding. Het gaat vooral om grof gebreide kleding, zoals truien en lange vesten. Dit zit heel comfortabel en is heerlijk warm. Perfect dus om je te hullen in een grote gebreide trui of een lang gebreid vest. De kleuren die veel worden gebruikt voor deze gebreide truien en vesten zijn grijs, bruin, beige en wit.

Behalve zachte gebreide kleding, wordt er ook veel gebruik gemaakt van andere zachte stoffen. Harige, zachte, aaibare stoffen worden ook veel gebruikt voor truien, vesten en gilets.

Oversized kleding

Een trend die hier een beetje op aan sluit, is oversized kleding. Zoals hierboven al werd gezegd, zijn de truien en vesten comfortabel groot of lang. Het is gelukkig heerlijk om een oversized trui aan te doen in de winter. Niet alleen de vesten en truien, maar ook de jassen, rokken en jurken worden oversized. Ze zijn best lang en wijd en zitten hierdoor heel lekker.

Kleuren

Qua kleur kun je deze herfst en winter verschillende kanten op. Zo kun je de pasteltinten gewoon doordragen in het najaar. Deze blijf je namelijk veel zien. Verder kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor goud, zilver, koper en brons. Deze kleuren zie je terug in breisels, maar ook in pailletten. Voor de feestdagen zijn deze kleuren natuurlijk perfect, en geven een hele feestelijke uitstraling. Om je look helemaal af te maken, kun je bijvoorbeeld een beetje gouden oogschaduw aanbrengen.

Winterjassen

Ook voor de winterjassen zijn er natuurlijk weer trends. We zien parka’s, trenchcoats, winterjassen met bontkraag, maar ook mantels en capes. Als je van een comfortabele jas houdt met een capuchon voor het Nederlandse weer, kun je kiezen voor een parka of een van de winterjassen met bontkraag. Als je liever gaat voor netjes en chique, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een trenchcoat of een mantel. Zorg er hierbij wel voor dat de jas dik genoeg is om het lekker warm te hebben in de winter. Natuurlijk kun je je jas ook weer helemaal afmaken met accessoires. Een muts, sjaal en handschoenen maken niet alleen je outfit helemaal af, het is ook nog eens comfortabel warm.

Comments are closed.