Unieke en prachtige edelsteen kralen

In de webshop van Crystal Caves kun je edelsteen kralen in alle soorten en maten vinden. Er is een ruim aanbod van onder andere losse kralen, kralenstrengen en hangers die uit een edelsteen geslepen zijn. De kralen zijn beschikbaar in talloze soorten van edelstenen met prachtige, uiteenlopende kleuren, bijvoorbeeld Agaat, Jade. Malachiet en Obsidiaan. Elke steensoort heeft naast een unieke kleur een uniek karakter. Dit maakt natuurstenen zo mooi en speciaal.

 

De expertise van Crystal Caves

Al deze kralen zijn met zorg voor je uitgezocht en vervaardigd door alleen de allerbeste slijpers. De leveranciers van Crystal Caves worden persoonlijk nagekeken en zijn nauwkeurig uitgezocht. Door te reizen over de hele wereld en het bezoeken van de beste slijpers is het mogelijk om onze klanten de beste sieraden aan te bieden. Er worden hier dan ook alleen kralen van de hoogste kwaliteit verkocht. Tijdens de zoektocht naar de beste kralen worden kosten noch moeite gespaard. Door meer dan 30 jaar ervaring en het opgroeien in een gezin van mineralen liefhebbers is de expertise opgebouwd om de beste kralen te selecteren. Klanten in van Crystal Caves hoeven dus alleen nog maar de kralen uit te zoeken die ze het allermooist vinden. Op de website is een aparte sectie met informatie over de verschillende soorten edelstenen. Klanten kunnen dan ook voordat ze bestellen rustig alle soorten doornemen en alleen de stenen bestellen die ze het mooiste vinden. Bovendien wordt er uitgelegd hoe het verschil waar te nemen is tussen echte en synthetische stenen. Bij Crystal Caves wordt een duidelijk onderscheid gemaakt tussen deze twee verschillende soorten zodat klanten nooit voor verrassingen komen te staan.

 

De ruime keuze van kralen

Zoals gezegd heeft Crystal Caves Edelsteen kralen een zeer uitgebreide selectie van kralen. Er zijn kralen in alle soorten en maten te vinden, allemaal op maat geslepen voor de klanten. Hierbij kan gedacht worden aan rond, vierkant, discusvormig of geslepen in een specifieke vorm om ze te gebruiken als hanger. Stenen zijn verkrijgbaar per stuk of in strengen. Wat edelstenen kralen zo leuk maakt is dat elk soort edelsteen een andere kleur en patroon heeft. Bovendien is er geen edelsteen hetzelfde. Daardoor is elke steen uniek en heeft elke kraal een eigen uitstraling. Dit zorg in combinatie met de verscheidene vormen die aangeboden worden voor een oneindig aantal mogelijkheden. Klanten kunnen dan ook zelf creatief te werk gaan bij het samenstellen van hun sieraden. Bij Crystal Caves is geen sieraad hetzelfde.

 

Edelstenen bestellen

Het aanbod wordt voortdurend bijgevuld en aangepast. Er is voor iedereen met een passie voor edelstenen wel iets te vinden bij Crystal Caves. Klanten vanuit het hele land kunnen hier eenvoudig edelstenen bestellen. Er wordt voor een razendsnelle verzending gezorgd en bovendien worden verzendingen boven de 45 euro volledig gratis verzonden. Als je toch niet helemaal tevreden bent over het product dan is het uiteraard mogelijk om deze terug te sturen. Het volledige aankoopbedrag wordt dan weer teruggestort op de rekening van de klant. Je bent dus altijd gegarandeerd van edelstenen waar je helemaal tevreden mee bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *