Wees voorbereid op de haartrends van 2018

Het kiezen van het juiste kapsel kan soms best lastig zijn. Je hebt te maken met persoonlijke voorkeuren, meningen van anderen, trends en je hebt uiteraard te maken met de vorm van je eigen hoofd.

Welke kapsels moet je in je achterhoofd houden

Let op dames, de kapsels die er aan komen zijn aan de gewaagde kant! Wat opvalt is namelijk dat de kapsels steeds korter worden. Voor de vrouwen die de lengte van hun haar niet graag inkorten, zijn ook zeker een aantal opties. Deze bespreken we later. Allereerst, de bobline is weer terug. Hij hoeft wat minder strak dan voorheen. Zo kan je hem iets nonchalanter dragen. Misschien iets langer of met krullen. Je kan zelfs een pony combineren met dit kapsel.

Als je dacht dat de bobline al gewaagd was, dan moet je al helemaal niet kijken naar het volgende kapsel. Het bloempotkapsel is namelijk ook weer terug van weggeweest. Het jongensachtige kapsel is er nu voor vrouwen. En voor de echte extremisten onder ons, is er ook nog de buzzcut. Dit wordt ook wel het rattenkopje genoemd. Het is precies wat de naam al doet vermoeden, een gemillimeterd kapsel.

Het is niet makkelijk om deze gewaagde kapsels goed te knippen. Zorg er dan ook zeker voor dat je je laat knippen door een kapper met de juiste vaardigheden. Ron Hairstudio heeft de juiste kennis in huis om te voldoen aan ieder verzoek.

Iets te extreem voor jou?

Het is best logisch als je je lang opgespaarde haar niet zomaar wil kort knippen voor een van de hierboven genoemde kapsels. Voor deze mensen zijn er gelukkig ook nog een aantal opties.

Hoewel de natuurlijke look nog steeds in de mode is, mag er nu ook weer gebruik worden gemaakt van haar producten. Dit om zo de wet hair look te creëren. Vervolgens zijn er nog een aantal manieren om je haar vast te dragen. Laten we eerlijk zijn, dit is vaak wel een stuk handiger. Maak bijvoorbeeld gebruik van de lage paardenstaart of de vlecht. Beide mogen losjes worden gedragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *