Zorr Power Matic 2 Plus is de oplossing om zelf sigaretten te maken!

Behalve dat roken slecht is voor de gezondheid, komt het ook zeker de portemonnee niet ten goede. Iemand die 10 sigaretten per dag rookt is per jaar €1.137,60 kwijt aan sigaretten. Wist je dat er ook een manier is om een jaar lang 10 sigaretten per dag te roken voor €334,80? Hoe? Door zelf je sigaretten te maken met de sigarettenmaker: Zorr Power Matic 2 Plus! In deze blog lees je daar meer over.

Kosten voor sigaretten
In de winkel koop je een pakje van 19 sigaretten voor ongeveer €6. Dit betekent dat je €0.32 per sigaret betaalt. Wanneer je je eigen sigaretten maakt ben je voor tabak en een sigarettenhuls per sigaret €0.09 kwijt. Door zelf je sigaretten te maken bespaar je per sigaret dus al 23 cent*!

Zelf sigaretten maken… Hoe doe ik dat dan?
Je eigen sigaretten maken is vrij simpel. Het enige wat je nodig hebt is een sigarettenmachine, sigarettenhulzen en tabak. Een sigarettenmachine is handmatig of elektrisch, waarbij de huls door de machine met tabak wordt gevuld. Een elektrische sigarettenmaker (de Zorr Power Matic 2 Plus) is in vergelijking met een handmatige sigarettenmaker sneller en nóg makkelijker in gebruik. Het voordeel van een handmatige sigarettenmachine daarentegen is dat deze goedkoper is. Binnen het aanbod van handmatige en elektrische sigarettenmachines zijn er natuurlijk ook verschillen in merken, eigenschappen en kwaliteit.

Hoe werkt een handmatige sigarettenmachine?
– Open de klep bovenop de machine.
– Verdeel gelijkmatig het tabak.
– Doe de huls aan de zijkant in het apparaat.
– Sluit de klep.
– Beweeg de klep heen en weer.
– Haal de sigaret eruit.

Hoe werkt een elektrische sigarettenmachine?
– Zet de machine aan.
– Vul de trechter met voldoende tabak en dus dit een klein beetje aan.
– Aan de zijkant stop je een lege sigarettenhuls.
– Trek de hendel naar beneden.
– De sigaret is klaar.

Sigarettenbox
Een handig product om aan te schaffen bij de aankoop van een sigarettenmaker is een sigarettenbox/sigarettendoosje. Hierin kun je je zelfgemaakte sigaretten bewaren en beschermen.

Goedkoper roken met een sigarettenmachine
Uit deze blog blijkt dat je bakken met geld kunt besparen door je sigaretten niet in de winkel te kopen, maar zelf te maken. Een sigarettenmaker, sigarettenhulzen en tabak is alles wat je daarvoor nodig hebt. Sigarettenmachines zijn er handmatig en elektrisch. Beide zijn makkelijk te bedienen en werken snel. Op deze manier bespaar je honderden euro’s per jaar!

Bron Tech66

Comments are closed.