Veelgestelde vragen

Wanneer u meer informatie wilt hebben over onze werkwijze of over de trends die wij op onze website beschreven hebben op het gebied van mode en gadgets voor mannen en vrouwen, dan bent u van harte welkom om onze klantenservice te contacteren. Op deze pagina hebben we vragen die al geregeld door anderen gesteld zijn voor u op een rijtje gezet. Wellicht vindt u zo nog sneller uw antwoord en hoeft u niet te wachten op een bericht van een van onze medewerkers. Al zal onze klantenservice altijd hun best doen om uw vragen zo snel mogelijk voor u te beantwoorden.

#1: Hoe komen jullie aan modetrends?

Hoe wij aan onze modetrends komen is natuurlijk een geheim voor de concurrentie. Het enige wat we u hierover kunnen vertellen, is dat we verder kijken dan de kledingbranche in Nederland, Belgiƫ en Duitsland. Zo zijn onze medewerkers dagelijks scherp aan het kijken naar trends die in andere landen gaande zijn en over zouden kunnen waaien naar Nederland. Denk aan de modetrends in Spanje of Portugal, maar bijvoorbeeld ook in de Verenigde Staten.question-965084_640

#2: Ik heb een leuk item gespot, kan ik deze kopen?

Op onze website is het mogelijk om sommige van de door ons gespotte mode- en gadgettrends direct aan te schaffen. Helaas zijn sommige items op het moment van schrijven nog niet in Nederland verkrijgbaar, waardoor u nog even zal moeten wachten. U kunt het item in dat geval ook bestellen via een buitenlandse website, mocht u het product heel graag willen hebben.